Downloads

Doe jij met jouw Minibieb mee aan de Dag van de Minibieb? Met onderstaande downloads zorg je ervoor dat buurtgenoten of andere ge├»nteresseerden weten dat jij meedoet – naast jouw vermelding op de kaart en deze website. Vergeet ook niet te delen via social media zoals Facebook en Instagram. Samen maken we er een succes van.

Poster Dag van de Minibieb - 2021

Poster
Deze leuke poster (A4-formaat) kun je hier downloaden in twee varianten (Word-bestand). In de variant zonder foto, kun je een mooie afbeelding van je eigen foto plakken. In het vakje aan de rechterkant kun je jouw activiteit typen. Hang hem op bij je Minibieb of op je Minibieb.

Download met foto
Download zonder foto

Persbericht
Download dit persbericht (word-bestand) om aan te passen met jouw eigen gegevens en stuur het dan door naar lokale media. Denk hierbij aan een huis-aan-huisblad of lokale nieuwssites. Stuur het bericht niet heel erg ver van tevoren maar ook weer niet te laat. Zo weet iedereen in de omgeving van de leuke activiteit(en) in jouw Minibieb.

Facebookbanner
Doet jouw Minibieb mee aan de Dag van de Minibieb en heeft jouw Minibieb een Facebookpagina? Plaats dan deze banner op jouw pagina.


Download banner

Behoefte aan iets anders?
Stuur een mailtje naar info@minibieb.nl. Ik kan dan kijken of ik je kan helpen met jouw promotiemateriaal.