Downloads

Doe jij met jouw Minibieb mee aan de Dag van de Minibieb? Met onderstaande downloads zorg je ervoor dat buurtgenoten of andere ge├»nteresseerden weten dat jij meedoet – naast jouw vermelding op de kaart en deze website. Vergeet ook niet te delen via social media zoals Facebook en Instagram. Samen maken we er een succes van.

Persbericht
Download dit persbericht (word-bestand) om aan te passen met jouw eigen gegevens en stuur het dan door naar lokale media. Denk hierbij aan een huis-aan-huisblad of lokale nieuwssites. Stuur het bericht niet heel erg ver van tevoren maar ook weer niet te laat. Zo weet iedereen in de omgeving van de leuke activiteit(en) in jouw Minibieb.

Poster
Er is een PDF beschikbaar van een poster die je bij je Minibieb kunt ophangen. Op de poster is ruimte beschikbaar waar je kunt schrijven welke activiteiten er georganiseerd worden bij jouw Minibieb. Download de poster hier.

Dag van de Minibieb - 11 juni 2022

Facebookbanner
Doet jouw Minibieb mee aan de Dag van de Minibieb en heeft jouw Minibieb een Facebookpagina? Plaats dan deze banner op jouw pagina.


Download banner

Tompouce – plaatje

Wil je tijdens de Dag van de Minibieb bezoekers trakteren op een tompouce. Download dan een vierkante afbeelding voor heerlijke kleine mini-tompoucen.

Behoefte aan iets anders?
Stuur een mailtje naar info@minibieb.nl. Ik kan dan kijken of ik je kan helpen met jouw promotiemateriaal.